Tømrer i Hobro

Hobro | Professionelle fagfolk, funktionelle resultater

Brug for en dygtig tømrer i Hobro? Hos Birnbaum Tømrer & Snedker laver vi alt inden for arbejde i træ, tømmer og renovering – og vi kan også hjælpe dig. Med mange års erfaring i branchen, og fokus på at levere de bedste resultater til store såvel som små kunder, ved du altid hvad du kan regne med fra vores hånd. Læs med herunder, og find ud af mere om hvad vi laver.

Brug vores tømrer i Hobro til alle former for tømrerarbejde

Hos Birnbaum Tømrer & Snedker i Hobro laver vi stort set det hele. Alle former for tømrerarbejde, altså. Med vores mange års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen har vi set og prøvet det meste før. Og det betyder også, at du næppe kan præsentere os for en opgave,vi ikke kan løse.Vi påtager os både det store renoveringsprojekt såvel som den simple reparation af et enkeltmøbel. Her er der ingen opgaver, der er for store eller for små. Det samme gælder de kunder,vi arbejder for. Alle bliver behandlet 100% ens. Herunder får du et hurtigt overblik over nogle af de mest typiske opgavetyper, vi møder hos vores kunder:

  • Udskiftning af vinduer i Hobro
  • Renovering af hus i Hobro
  • Montering af træterrasse i Hobro
  • Tagrenovering eller nyt tag i Hobro
  • Nybyggeri
  • Øvrigt tømrerarbejde

Er din opgave ikke at finde på listen herover? Så fortvivl ikke over det – ring os bare op og hør os ad. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 31 40 18 21 eller send en e-mail til birnbaum.tomrer@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her