Tømrer i Nibe

Tømrer Nibe | Fejlfrie og funktionelle resultater

Brug for en professionel tømrer i Nibe? Hos Birnbaum Tømrer & Snedker står vi klar til at hjælpe dig med det tømrerprojekt, du måttestå med. Vi klarer alt fra udskiftning af vinduer og døre og til renovering af hus i Nibe. Alt sammen med en professionel service for øje, og en ordentlig behandling af alle vores kunder– store som små.

En tømrer i Nibe med ordentlighed i højsædet

Hos Birnbaum Tømrer & Snedker har vi flere værdier, der er centrale for vores arbejde. Men er der én, der hæver sig op over resten, så er det vores fokus på ordentlighed i alt hvad vi er og laver. For det første udfører vi alt vores arbejde ordentligt. Det betyder ingen sjusk, ingen genveje og ingen materialer af dårlig kvalitet. At vi går op i faglig ordentlighed er din garanti for et godt resultat. For det andet, så går vi op i at behandle dig ordentligt. Det betyder smil på læben, både når du fanger os i telefonen og når du møder os personligt. Endelig arbejder vi selvfølgelig også med ordentlige priser. At prisen er ordentlig betyder, at den er balanceret og fair – du kommer ikke til at betale for meget, og på samme tid bliver vi ikke underbetalte for vores arbejde.

Disse opgaver klarer vi

Herunder kan du se et udpluk af de opgaver, vi tager på os:●Renovering og etablering af nyt tag i Nibe●Lægning af træterrasse i Nibe●Renovering af hus i Nibe●Udskiftning af vinduer i Nibe●Udskiftning af døre●Ad hoc tømrerarbejdeJa, faktisk tror vi slet ikke, at nogen tømreropgave vil kunne udfordre os ud over evne. Vi har set og prøvet det meste før – og vi hjælper også gerne dig med dit projekt uanset størrelsesorden.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 31 40 18 21 eller send en e-mail til birnbaum.tomrer@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her