Tømrer i Støvring

Tømrer Støvring | Få nemt klaret ethvert tømrerprojekt hos dig

Står du med et behov for en god tømrer i Støvring? Så er Birnbaum Tømrer & Snedker i Støvring klar til at hjælpe dig godt videre. Hver dag skaber vores tømrere konkrete resultater for vores kunder i Støvring og omegn – og vi kan også hjælpe dig. Læs med herunder, hvor du kan finde ud af mere om vores service

Få en tømrer i Støvring, der forstår dig

Hos Birnbaum Tømrer & Snedker har vi en helt særlig tilgang, når vi gæster vores kunder i forbindelse med et projekt. Vi tager os nemlig altid god tid til at sætte os ordentligt ind i vores kunders ønsker og behov inden vi begynder arbejdet. Kun ved at tage os god tid til at lytte til dig kan vi opnå en helt konkret forståelse af hvad det er du vil have ud af vores løsning inden vi går i gang. Det gør, at vores arbejde kommer til at gå i takt med dine drømme og visioner. Og så gør tilgangen det også meget sandsynligt, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Så hvis du vil have en tømrer i Støvring, der forstår dig, så vælg Birnbaum Tømrer & Snedker. Vi forstår dig.

Opgaver: Det laver vi

Som professionel tømrer i Støvring udfører vi mange forskelligartede opgaver hver dag. Vores erfaring er bred, og ligeså er palletten af opgaver, vi udfører – herunder:
  • Udskiftning af døre
  • Renovering og etablering af nyt tag i Støvring
  • Lægning af træterrasse i Støvring
  • Renovering af hus i Støvring
  • Udskiftning af vinduer i Støvring
  • Ad hoc tømrerarbejde

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 31 40 18 21 eller send en e-mail til birnbaum.tomrer@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her