Tømrer i Svenstrup

Tømrer Svenstrup | For et fejlfrit og funktionelt resultat

Står du med et behov for en dygtig tømrer i Svenstrup?I så fald er Birnbaum Tømrer & Snedker blandt de foretrukne valg for de fleste – både blandt private, erhvervslivet og det offentlige. Med mange års erfaring i branchen klarer vi i dag de fleste tømreropgaver. Og vi kan også hjælpe dig.

En tømrer i Svenstrup, der går op i ordentlighed

Når du hyrer os ind på en opgave, så kan du være sikker på at blive mødt af en ordentlig tømrer i Svenstrup.Vi går nemlig både op i at levere et ordentligt stykke arbejde og service til en ordentlig pris. Det handler om at få kvalitet for pengene, og dét får du altid hos Birnbaum. Så hvad betyder ordentlighed for os? Jo, det er faktisk meget simpelt. For os er et ordentligt stykke arbejde når vi leverer et resultat og en service, vi kan være stolte af. At vi går op i vores arbejde, både fagligt og personligt, er din garanti for et godt resultat med Birnbaum Tømrer i Svenstrup.

Opgaver vi laver for dig

Hos os kan du få løst enhver tømreropgave i Svenstrup. Herunder er et udpluk af opgaver, vi ofte laver for vores kunder:

  • Renovering af hus i Svenstrup
  • Udskiftning af vinduer i Svenstrup
  • Udskiftning af døre
  • Renovering og etablering af nyt tag i Svenstrup
  • Lægning af træterrasse i Svenstrup
  • Ad hoc tømrerarbejde

Vi har efterhånden så meget erfaring i branchen at du ikke rigtig kan præsentere os for en opgavetype, vi ikke har set før.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 31 40 18 21 eller send en e-mail til birnbaum.tomrer@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her